Cautare

61314 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (8.16 secunde)
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a recunoscut ieri ca a refuzat cererea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, de a avea o intrevedere, motivand ca nu poate legitima atitudinea unei persoane care ataca Guvernul si pe presedintele in exercitiu al Romaniei.
"Din ce informatii am eu, ca lider de partid, rezulta ca fenomenul este tocmai invers - tot mai multi liberali se orienteaza spre Partidul Liberal Democrat, fiindca si-au dat seama ca noi reprezentam adevarata dreapta pe esichierul politic", a spus Stolojan.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Suceava, ca el, personal, sprijina miscarile de strada pentru ca romanii trebuie sa aiba macar dreptul de a se vaita.
Sebastian Lazaroiu va avea acces la informatii despre cei sase milioane de pensionari Presedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, apreciaza ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii vizeaza viitoarea campanie electorala, avand in vedere ca acesta va detine informatii si date personale ale celor sase milioane de pensionari pe care va incerca sa-i manipuleze.
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
Pentru noi nu exista faza intermediara“, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute, la Suceava, noul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, cursurile sunt gratuite, au o durata de cinci zile si sunt finantate din fonduri UE si de la bugetul ministerului.
In cadrul sedintei de tranzactionare organizate pe platforma electronica a BRM, Termica SA Suceava a vandut o cantitate de 32.420 certificate de emisii cu efect de sera (EUA).
Prima imagine cu noul stadion BIJUTERIE din Romania! ... Jiu au anuntat construirea unor stadioane de ultima generatie, inca un oras din Romania se pregateste sa aiba o arena super moderna. La Suceava au inceput demersurile pentru ridicarea unui stadion cu 15.000 de locuri.
COD GALBEN de ceata in noua judete Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vant pentru Bucuresti si 20 de judete din sudul, vestul si centrul tarii, valabila incepand de miercuri, ora 14.00, pana joi, la ora 12.00.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Cu un asemenea efect a fost si vizita premierului Nastase la Suceava, pentru a-si face campanie in prea iubita Moldova.
Cu un asemenea efect a fost si vizita premierului Nastase la Suceava, pentru a-si face campanie in prea iubita Moldova.
Un barbat din comuna Bunesti, judetul Suceava, a fost gasit mort in propria casa, cu un cutit infipt intr-un ochi.
Fiul unui primar din judetul Suceava este cercetat de politisti, dupa ce s-ar fi bransat ilegal la reteaua electrica. In urma perchezitiilor, anchetatorii au descoperit ca bransamentul ar fi fost facut chiar de la primarie.
Bataie cu topoare intr-o localitate din Suceava. Un tata si cei 2 fii ai lui au ajuns la spital cu multiple contuzii, dupa ce un grup de agresori s-a oprit cu masinile langa ei si i-au atacat cu topoarele.
Imagini incredibile la o scoala din Tibeni, judetul Suceava. Scoala a fost modernizata si au fost montate usi la ferestre pe post de obloane.
Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant. ... O masina plina cu butelii a derapat in judetul Suceava. ... In judetul Giurgiu, un tir a intrat in muzeul din Calugareni.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. ... Microbuzul in care se aflau noua cetateni din Republica Moldova tranzita Romania spre Italia.
O masina a fost spulberata de tren, intr-o comuna din Suceava. Doua femei au murit pe loc si doi copii au ajuns la spital in stare grava.
google-analytics.com